Dansscholen en festivals

Organiseer jij binnenkort een evenement of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke invulling voor een kinderactiviteit? Stuur een bericht via het contactformulier zodat we kunnen kijken welk thema het beste aansluit bij jullie evenement!

 

Het programma en de kosten is op aanvraag. Neem gerust contact met ons op.


Dansscholen

Voor scholen hebben we een groot aanbod aan verschillende thema's. Denk aan bekende verhalen zoals: Platvoetje, Sneeuwwitje, Roodkapje en nog veel meer. Staat er binnenkort een uitvoering, musical, afscheid groep 8 of weekafsluiting op het programma? Laat het ons weten en misschien kunnen wij het aanvullen met één van de kostuums.

 

Neem contact op voor alle mogelijkheden en we kunnen dan bespreken welke kostuums aansluiten op jullie evenement.

Festivals

Ben je op zoek naar een activiteit op locatie? Dat kan! We kunnen het feestje zo groot maken als jij wilt. Zo kunnen we schminken, verkleden of een compleet circus neerzetten met danspaal, aerial hoop & acrobatiek. En hoe leuk is het om een foto mee te geven aan de kinderen met zijn of haar favoriete move?

 

Neem contact op voor alle mogelijkheden en we kunnen dan bespreken welk thema het beste aansluit bij jouw evenement.Hier een kleine impressie van evenementen


Theatervoorstelling

Showcase Elisa Jo Studio's Haarlem & Alkmaar | 2016 | 2018 |

 

De grote zaal van Cool theater in Heerhugowaard wordt omgetoverd tot een groot aerialfestijn. Leerlingen en instructrices van de dansschool Elisa Jo Studio's performen voor een groot publiek en laten zien wat paaldansen en aerial hoop is. De kinderen van de studio's Haarlem en Alkmaar mogen het spits afbijten. Dit doen ze in de kostuums van Verkleedwereld.nl.

 

In 2016 ging het over een meisje die naar de dierentuin gaat en hier allemaal verschillende dieren tegenkomt. In 2018 gingen 3 piraten op pad en ontdekten verschillende wezens over land en over zee.Festival

Kleverparkfestival Haarlem | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 |

 

Jaarlijks staat Verkleedwereld.nl op het Kleverparkfestival in Haarlem onder de grote boom. Het begon met enkel een danspaal, maar inmiddels zijn we groter geworden en kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Naast de danspaal vind je er nu ook acrobatiek, schminken en verkleedkleren.Festival

Schalkwijk aan zee Festival Haarlem | 2018 | 2019 |

 

Het laatste weekend van de schoolvakantie waren we te vinden op het festival Schalkwijk aan Zee aan de Molenplas in Haarlem. In samenwerking met de dansschool Elisa Jo Studio's kon je alle facetten van het circus uitproberen: aerial hoop, paaldansen en acrobatiek. Na het oefenen van je favoriete move, was het tijd om je te verkleden en op de foto te gaan! Iedereen kreeg een foto mee van zijn of haar favoriete move.

 

Neem een kijkje op de website van Schalkwijk aan Zee voor meer info!