Themafeest thuis

Maak het feest compleet met een van de themafeesten! Het feestje kan gehouden worden op vrijdagmiddag of in het weekend. De feestjes zijn gewoon thuis; wel zo makkelijk en vertrouwd. Wij nemen mee: katoenen feestvlaggen (uiteraard op thema) en een grote kleurplaat die op de keukentafel komt te liggen. Ideaal wanneer alle vriendjes nog niet binnen zijn. Er wordt natuurlijk gezongen voor de jarige en taart gegeten (*excl. eten en drinken). Daarna is het tijd voor het verkleedfestijn en beginnen we met de activiteit naar wens. Halverwege het feestje nemen we een korte pauze.

 

Een feestje duurt gemiddeld 2 uur & gaat in combinatie met een themakist
voor €130*. Maak het af met schminken en/of geef elk kind een foto mee als aandenken.


knutselen en voorlezen voor kinderen van 5-6 jaar

Alleen in combinatie met een themakist

 

Heerlijk om als kleuter in je eigen belevingswereld op te gaan. Hoe kan dit nu mooier dan je te verkleden, laten inspireren door één van de prachtige verhalen en daarna aan de slag te gaan binnen dit thema. Je knutselwerk mag je uiteraard meenemen naar huis als aandenken.

 

Tijd: dit feestje duurt 2 uur.

Combinatie: leuk te combineren met schminken.

€ 130,00


Sport, spel & quiz voor kinderen v.a. 7 jaar

Alleen in combinatie met een themakist

 

Elk feestje is op maat! Of je nu je feestje in de zomer of in de winter viert, in de tuin of binnen, wij passen elk feest aan op jouw wensen. Afhankelijk van het thema, de dag en leeftijd van de jarige wisselen we deze dag af met sport, spel en quizzen.

 

Denk bij quizzen aan: weetjes, vragen, proefjes, zintuigenspel, etc. En bij sport en spel aan: reuze boter-kaas-en-eieren, blikwerpen, dierentwister, acrobatiek, etc.

 

Tijd: dit feestje duurt 2 uur.

Combinatie: leuk te combineren met foto's als aandenken.

€ 130,00


Voorstelling maken voor kinderen v.a. 7 jaar

Alleen in combinatie met een themakist

 

Als eerste bedenken we een verhaal (of voor de jongste aan de hand van een boek) en krijgt iedereen zijn of haar eigen rol toegewezen. We knutselen een decor of attribuut, we oefenen het toneelstuk en sluiten af met een voorstelling.

 

Tijd: dit feestje duurt 2 uur exclusief de voorstelling zelf.

Combinatie: leuk te combineren met schminken.

€ 130,00


EXTRA


(EXTRA) Schminken

Alleen in combinatie met een themakist

 

Laat je schminken door Jordan! Ze neemt haar professionele schmink en kwasten mee en tovert elk gezicht in de meest prachtige creaties. Elk kind mag zelf aangeven wat hij of zij wil zijn die dag.

 

per kind:

€ 12,50


(EXTRA) Een polaroid foto

Alleen in combinatie met een themakist

 

Wil je iets leuks meegeven? We beschikken over een digitale printer. Elke kind kan op de foto met zijn of haar favoriete oefening. Even wachten en printen maar. Een prachtige polaroid foto om mee te nemen als aandenken aan het leukste feestje.

 

Per foto:

€ 3,00